Pralinprovning för chokladentusiaster!

Om du är nyfiken på hantverket som ligger bakom våra produkter är du välkommen på pralinprovning hos oss i Helsingborg. Vi börjar med att berätta lite om råvaran och tillverkningen samt provar olika varianter av ren choklad.

Därefter går vi in på pralintillverkningen och hur vi jobbar när vi tar fram nya smakkombinationer. Du kommer att få smaka några av våra fantastiska praliner i säsong, varav någon av dem som vunnit pris i International Chocolate Awards. Du kommer även att få ett smakprov på vår uppskattade kola.

Avslutningsvis njuter vi av en liten kopp varm choklad medan vi botaniserar i butiken. Självklart finns det möjlighet att handla för den som vill.

Höstens datum:  

Fredag 2/9 kl. 17.30 FULLBOKAD

Lördag 10/9 kl. 15.00 FULLBOKAD

Lördag 24/9 kl. 15.00

Fredag 7/10 kl. 17.30 FULLBOKAD

För bokning vänligen maila: vanessa@chocolatte.se

Din bokning gäller när du får bekräftelse av oss. Avbokning ska ske senast 5 dagar innan provningen. Betalning sker på plats vid provningstillfället.

Pris: 395 kr per person. Provningen tar ca 1h.

Varmt välkommen!

 

Vill ni ha en pralinprovning hos oss i Helsingborg? Den ligger på 395kr per person och varar drygt en timme (lite beroende på hur pratglatt gänget är). Vi tar emot grupper mellan 8-24 personer. Vi går igenom en kort historia om chokladtillverkning och testar lite olika varianter av choklad. Därefter går vi in på praliner som är vårt huvudfokus provningen igenom; vi pratar tillverkning, olika varianter och smaker. Vi provar även kola och fudge, samt tar en liten sväng in och kikar i produktionen. Vi avslutar med en liten glasskula eller varm choklad (beroende på säsong), då finns det tid att ta en närmare titt i butiken och handla för den som önskar.

Önskar ni hellre att vi kommer ut till er? Fyll i formuläret så kikar vi närmare på detta.