Med tanke på den ökade smittspridningen i samhället och de senaste rekommendationerna känns det inte riktigt rätt att hålla våra pralinprovningar just nu. Vi vill vi ta vårt ansvar i detta och det hoppas vi att ni alla förstår, därför har vi valt att ställa in samtliga provningar tillsvidare.

Vi vet att ni är många som vill komma till oss och höra vår story, smaka praliner och ha en trevlig stund tillsammans. Vi längtar redan till att kunna vara igång med provningarna igen och håller er uppdaterade på Instagram/Facebook när det är dags!

Har ni presentkort på provning går dessa såklart bra att använda för provningar nästa år även om datumen skulle säga annat.

Vi är såklart ledsna att behöva ta detta beslut, men det känns som det enda rätta i dessa tider. Vi önskar er en härlig vinter och hoppas så snart som möjligt kunna välkomna er på provningar igen!

Köp ett presentkort på en pralinprovning till någon du tycker om! Det är enkelt för gåvomottagaren att boka provning direkt här på vår hemsida, på ett datum som passar dem. Vi fyller på med nya datum allt eftersom! Nedan följer lite mer info om hur en provning hos oss går till, har du övriga frågor eller funderingar? Tveka inte på att höra av dig till oss, så hjälper vi dig. 

Vill ni ha en pralinprovning hos oss i Helsingborg? Den ligger på 395kr per person och varar drygt en timme (lite beroende på hur pratglatt gänget är). Vi tar emot grupper mellan 8-24 personer. Vi går igenom en kort historia om chokladtillverkning och testar lite olika varianter av choklad. Därefter går vi in på praliner som är vårt huvudfokus provningen igenom; vi pratar tillverkning, olika varianter och smaker. Vi provar även kola och fudge, samt tar en liten sväng in och kikar i produktionen. Vi avslutar med en liten glasskula eller varm choklad (beroende på säsong), då finns det tid att ta en närmare titt i butiken och handla för den som önskar.

Önskar ni hellre att vi kommer ut till er? Fyll i formuläret så kikar vi närmare på detta.