Välkommen på pralinprovning!

Vi berättar lite kort om chokladtillverkning och provar ett par olika varianter av ren choklad. Därefter koncentrerar vi oss på pralinerna som är vårt huvudfokus provningen igenom. Vi beskriver hur pralintillverkningen går till och provar oss igenom en del av vårt sortiment. Därefter testar vi även vår kola och fudge. Avslutningsvis njuter vi av en varm choklad och då finns det så klart möjlighet att botanisera runt i butiken och handla för er som vill.

Höstens datum:  

Fredag 5/11    kl. 17.30 FULLBOKAD 

Lördag 13/11  kl. 15.00 FULLBOKAD

Torsdag 25/11 kl. 17.30

För bokning vänligen maila: fannie@chocolatte.se

Din bokning gäller när du får bekräftelse av oss. Avbokning ska ske senast 5 dagar innan provningen. Betalning sker på plats vid provningstillfället.

Pris: 395 kr per person. Provningen tar ca 1h.

Varmt välkommen!

 

Vill ni ha en pralinprovning hos oss i Helsingborg? Den ligger på 395kr per person och varar drygt en timme (lite beroende på hur pratglatt gänget är). Vi tar emot grupper mellan 8-24 personer. Vi går igenom en kort historia om chokladtillverkning och testar lite olika varianter av choklad. Därefter går vi in på praliner som är vårt huvudfokus provningen igenom; vi pratar tillverkning, olika varianter och smaker. Vi provar även kola och fudge, samt tar en liten sväng in och kikar i produktionen. Vi avslutar med en liten glasskula eller varm choklad (beroende på säsong), då finns det tid att ta en närmare titt i butiken och handla för den som önskar.

Önskar ni hellre att vi kommer ut till er? Fyll i formuläret så kikar vi närmare på detta.