Konferens

Hos oss hittar ni Helsingborgs mest välsmakande konferenslokal. Vi finns mitt i city med utsikt över Rådhustorget, närhet till alla centrala hotell och stadens puls.

När du bokar en konferens hos oss ingår självklart alltid kaffe och choklad, men vi kan även ordna en god frukost eller någon av stans bästa luncher.

För er som är intresserade av ett inspirerande inslag under dagen kan vi hålla en pralinprovning för alla deltagare, eller varför inte en chokladkurs i vår lilla chokladfabrik? Hör av er till oss så skräddarsyr vi er dag, precis som ni vill ha det.

Halvdag: Förmiddag/eftermiddag 2500 kr exkl. moms.

Heldag: 4000 kr exkl. moms.

Företagsgåva

Behöver du goda gåvor till kollegor eller kunder? Hos oss hittar du både söta och salta, stora som små gåvor. Vi lägger stor personlig omsorg vid alla våra företagsgåvor. Hos oss finns stora möjligheter att skapa unika, skräddarsydda lösningar för ditt företag. Tveka inte att höra av dig!

Företagsevenemang

Vill du anordna ett frukostmingel, en inspirerande kundkväll eller hitta på något roligt med arbetslaget? Ta kontakt med oss så tar vi fram vi ett upplägg som passar just er.

Ring butiken och berätta om era personliga önskemål.

042-14 20 00

Självklart kan vi komma till er istället om ni önskar det. Ta kontakt med oss så löser vi det!