FRAKT 

Skickar ni i hela Sverige?
Ja, vi erbjuder hemleverans för 59kr till hela Sverige.

Skickar ni utanför Sverige?
Nej, endast inom Sverige.

Vad kostar frakten?
All frakt kostar 59kr. Du kan välja hemleverans eller leverans till ombud med Postnords tjänst MyPack Home. Använd Postnords app för att spåra ditt paket.

Inom Helsingborgs kommun erbjuder vi taxibud.
Innanför Yttre Ringvägen i Malmö erbjuder vi cykelbud.
Avhämtning i butikerna i Helsingborg och Malmö utan kostnad.

VÅR CHOKLAD

Hur lång hållbarhet har pralinerna?
Våra praliner är en färskvara och bör ätas inom 2–3 veckor. Det står alltid ett bäst före-datum på baksidan av asken. Köp våra praliner i nära anslutning till att de ska avnjutas eller ges bort, då smakar de som allra bäst.

Kan man blanda en ask själv?
Det finns 15 valbara praliner om du vill blanda en egen ask. Väljer du "Chocolattes val" får du säsongens favoriter i en god blandning. Önskar du någon särskild pralin i din ask, skriv ett meddelande med din beställning så gör vi vad vi kan utifrån dagens utbud.

Hur förvarar jag chokladen?
Våra praliner trivs bäst torrt och svalt. Förvara dem helst vid 16–18 grader, men sval rumstemperatur fungerar också bra. I perioder med väldigt varma temperaturer kan det vara bra att förvara pralinerna i kylen. Var då noga med att först lägga hela asken i en plastpåse som skydd mot fukten, och tänk på att plocka fram pralinerna i god tid innan de ska avnjutas.

Maila oss på info@chocolatte.se om du har andra frågor så svarar vi så fort vi kan.