FÖR FÖRETAG

Goda gåvor, konferenslokal i inspirerande miljö eller en smakfull aktivitet med arbetslaget? Kontakta oss så tar vi fram ett upplägg som passar just ert företag.

Kontakt och förfrågningar

Företagsgåva

Det finns stora möjligheter att skapa skräddarsydda förpackningar som gör din gåva unik. Vi kan också sätta ihop en större eller mindre gåva med blandade godsaker som passar just dig och ditt företag.

Konferenslokal

Helsingborgs mest välsmakande konferenslokal, mitt i city med utsikt över Rådhustorget. Vårt konferensrum är utrustat med den senaste tekniken från Bang & Olufsen för att ni ska ha de bästa förutsättningarna. Vi kan ta emot upp till 24 personer. Kaffe och choklad ingår alltid, det tycker vi känns som en given ingrediens för ett lyckat möte eller konferens. Önskar ni frukost, lunch eller fika ordnar vi självklart det också.

Pris halvdag: 2 500 kr exkl. moms
Pris heldag: 4 000 kr exkl. moms

Företagsevent

En pralinprovning är ett uppskattat inslag under en konferens eller som start på en kväll med personal eller kunder. Vi berättar kort om oss och vårt hantverk, och sedan smakar vi på väl valda delar av vårt sortiment. Efter provningen finns det möjlighet att botanisera i butiken och handla för den som vill. Är ni en större grupp har vi möjlighet att komma till er.