CHOCOLATTES PRALINER

Våra praliner görs för hand och med mycket kärlek. Tryffel och ganacher hälls i ramar, skärs och doppas sedan för hand. Skalen gjuts med stor precision och den vackra designen skapas med kakaofärg och choklad. Därefter fyller vi pralinerna, låter dem vila och lägger sista handen vid utformningen. De flesta av våra praliner tar 2–3 dagar att göra och kräver många handpåläggningar. Vi använder så få ingredienser som möjligt och inga konserveringsmedel. Enligt vår filosofi ska praliner smaka mycket och de ska smaka ljuvligt.

Prinsesstårta

International Chocolate Awards

Vi har tävlat med våra praliner i International Chocolate Awards under många år, och varje år har vi vunnit flera medaljer. Här kan du se vilka praliner vi tävlat med och vilka medaljer vi har vunnit.

2020 - Skandinaviska deltävlingen

Blåbär/ingefära – guld
Lakritskolacreme – silver

2019 - Skandinaviska deltävlingen

Päron/rosmarin – guld
Jordgubb/mandel – silver

2018 - Skandinaviska deltävlingen

Lakritsfudge – silver
Basilika/hallon – brons

Skandinaviska deltävlingen

Kanel/valnöt – guld
Tonka/pistage – guld
Basilika/hallon – silver
Lakritsfudge – brons